VELKOMMEN TIL TUXEDO.NO

Tuxedo.no er et motivert norsk selskap som spesialiserer seg på nisjekvalitetsprodukter og herrepleietjenester. Butikken vår ligger i hjertet av Oslo, Norge inne på Scandic Byporten hotell i lobbyen. Vi holder alltid et øye med de siste trendene innen sjeldne nisjeprodukter og herrepleie og setter kundenes ønsker først, så vi håper du vil like produktene våre som vi liker å gjøre dem tilgjengelige for deg.

Men viktigst av alt, vi mener shopping er en rettighet, ikke en luksus, så vi streber etter å levere de beste produktene til de rimeligste prisene, og sende dem til deg uansett hvor du befinner deg.

Mens "Tuxedo.no" fortsetter å vokse og trives, forblir Mucos tro mot sin visjon om å dele magien med nisjedufter og inspirere folk fra hele verden til å omfavne naturens skjønnhet gjennom parfymerikunsten. Deres dedikasjon til kvalitet, bærekraft og fellesskap gjør at "Tuxedo.no" ikke bare er en parfymebutikk, men en feiring av Norges sjelfulle essens. Så, enten du søker en minneverdig duft å verne om eller en uforglemmelig luktopplevelse, ønsker "Tuxedo.no" deg velkommen til å begi deg ut på et sanseeventyr som ingen andre.

Vi ønsker deg velkommen til å prøve og nyte å handle hos oss!KONTAKT OSS

Ser du ikke det du leter etter? Ta kontakt med oss med en spesiell forespørsel og fortell oss hvordan vi best kan imøtekomme deg. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det du leter etter!