VELKOMMEN TIL TUXEDO

🌿 Om Tuxedo

Velkommen til den fortryllende verdenen til Tuxedo, hvor duft blir en kunst, og hver duft forteller en unik historie. Etablert med en lidenskap for lukteskjønnhet, er Tuxedo en himmel for kjennere som søker en eksepsjonell luktopplevelse. Butikken vår ligger inne på Scandic Byporten hotell i lobbyen i hjertet av Oslo, Norge.

🎨 Våre olfaktoriske håndverkere

I hjertet av Tuxedo er et team av dedikerte lukthåndverkere, som hver har en urokkelig forpliktelse til å kuratere en samling som overgår det vanlige. Ekspertene våre velger omhyggelig nisje og eksklusive dufter fra hele verden, og sikrer at hver flaske innkapsler essensen av luksus og sofistikert.

🌏 Kuraterte globale utvalg

Legg ut på en sansereise mens vi viser frem et utvalgt utvalg av nisjeparfymer hentet fra de mest prestisjefylte dufthusene i Paris, Milano, New York, Dubai og videre. Kolleksjonen vår representerer en harmonisk blanding av tradisjon og innovasjon, og samler de fineste duftene som fengsler og inspirerer.

🌹 Enestående kvalitet og håndverk

Hos Tuxedo tror vi på parfymeriets kunstnerskap, og hver duft er et vitnesbyrd om det dyktige håndverket til anerkjente parfymemakere. Fordyp deg i dufter som kan skryte av uovertruffen kvalitet, ved å bruke sjeldne og utsøkte ingredienser for å lage parfymer som virkelig er enestående.

💎 Personlige duftkonsultasjoner

Vi forstår at å velge den perfekte duften er en dypt personlig opplevelse. Vårt kunnskapsrike og vennlige personale er her for å veilede deg gjennom en personlig duftkonsultasjon, og hjelper deg å oppdage duften som resonerer med din unike stil og personlighet.

🌿 Bærekraftig luksus

Tuxedo omfavner prinsippene for bærekraft, og er forpliktet til å tilby ikke bare luksuriøse dufter, men også en skyldfri overbærenhet. Mange av våre merker prioriterer miljøvennlig praksis, og sikrer at din luktreise er i harmoni med naturen.

🌐 Besøk oss og opplev eleganse

Gå inn i Tuxedo-butikken og fordyp deg i en atmosfære av eleganse og raffinement. Enten du er en erfaren duftentusiast eller en nybegynner som utforsker verden av nisjeparfymeri, er butikken vår et fristed hvor hvert besøk er en oppdagelse.

Skjem bort sansene dine med lokket til Tuxedo, hvor duft ikke bare er en duft, men et mesterverk som venter på å bli utforsket.

📍 Jernbanetorget 6, 0154 Oslo Norge
📞 info@tuxedo.no
🌐 www.Tuxedo.no

Hev sansene dine. Oppdag duftkunsten hos Tuxedo.

KONTAKT OSS

Ser du ikke det du leter etter? Ta kontakt med oss med en spesiell forespørsel og fortell oss hvordan vi best kan imøtekomme deg. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det du leter etter!