Levering og Retur

Tuxedo har en rask frakt på 79kr. Dette gjelder uavhengig av antall varer eller størrelse og vekt på dine varer. For bestillinger over 999kr tilbyr vi gratis frakt.

Normal leveringstid er 1-7 virkedager, regnet fra dagen du mottar ordrebekreftelsen. Unntaket er på bestillinger gjort fredag og lørdag. De sendes med postnord mandag morgen.

 

RETUR, KANSELLERING ELLER ENDRINGER

Vår retur- eller byttepolicy varer i 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden kjøpet ditt, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytte. For å være kvalifisert for retur må bestillingen/produktet ditt være ubrukt og i samme stand som du mottok det. Den må også være i originalemballasjen. For å fullføre returen trenger vi en kvittering eller kjøpsbevis. Sendings- og returkostnaden vil bli trukket fra det totale beløpet du har betalt. Avbestillingsgebyrer kan være fra 100-1000kr.

 

RETNINGSLINJER FOR SKADEDE ELLER MANGLER PRODUKTER

Rapportering av skader eller manglende gjenstander:
Ved mottak av skadede eller manglende produkter, må kundene rapportere problemet innen 24 timer etter mottak av pakken.

Inspeksjon ved mottak:
Kunder anbefales å inspisere bestillingspakken deres umiddelbart etter mottak, ved å ta bilder, videoer FØR pakken åpnes eller produktene inne.

Ta opp alle vinkler:
Kunder bør ta bilder og videoer fra ulike vinkler for å sikre omfattende dokumentasjon av pakkens og produktenes tilstand.

Rapporteringsprosedyre:
Kunder bør kontakte vårt kundestøtteteam via e-post info@tuxedo.no for å rapportere eventuelle skader eller manglende varer. De må oppgi bestillingsdetaljer, sammen med klare fotografiske bevis på skaden.

Erstatning eller refusjon:
Etter bekreftelse av det rapporterte problemet, vil vi tilby kundene valget mellom en erstatning for skadede varer eller refusjon for manglende varer.

Retur- eller bytteprosess:
Skadede gjenstander må kanskje returneres til oss for inspeksjon. Vi vil gi instruksjoner for returprosessen.

Hvis en erstatning blir forespurt, vil vi sende den umiddelbart etter mottak av den returnerte varen.

Tidslinje for refusjon:
Refusjoner for manglende varer vil bli behandlet innen 5–7 virkedager etter bekreftelse.

Evaluering av skadet gjenstand:
Teamet vårt vil evaluere omfanget av skaden for å avgjøre kvalifisering for erstatning eller refusjon. Mindre kosmetiske skader som ikke påvirker produktets funksjonalitet er kanskje ikke kvalifisert for erstatning.

Emballasjeintegritet:
Kunder oppfordres til å beholde originalemballasjen til de skadede varene til problemet er løst. Dette kan være nødvendig for retur- eller bytteformål.

Forpliktelse til kundetilfredshet:
Vi er dedikerte til å sikre kundetilfredshet. Vårt støtteteam vil bistå kunder gjennom hele prosessen for å løse eventuelle problemer effektivt og høflig.

Unntak:
Vi forbeholder oss retten til å avslå erstatnings- eller refusjonsforespørsler dersom skaden anses å være et resultat av feilbehandling eller misbruk av kunden.

Retningslinjeoppdateringer:
Denne policyen er gjenstand for periodisk gjennomgang og kan oppdateres uten forvarsel. Kunder oppfordres til å lese den siste versjonen av retningslinjene på nettstedet vårt. Ved å legge inn en bestilling hos oss godtar kundene å overholde vilkårene som er beskrevet i denne retningslinjen for skadede eller manglende produkter. Vi setter pris på ditt samarbeid og forståelse.

 

IKKE AVHENTEDE VARER

Hvis du ikke henter eller tar imot Varer du har kjøpt, kommer forsendelsen til å sendes i retur til Selger. Vi forbeholder oss retten til å belaste deg for samtlige kostnader forbundet med slike returer. Kostnadene varierer i henhold til leveringsalternativet du har valgt. Disse gebyrene vil bli trukket fra din totale betaling.


REFUSJON (hvis aktuelt)

Når returen er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen.

Hvis du blir godkjent, vil tilbakebetalingen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten innen et visst antall dager.


SENE ELLER MANGLENDE REFUSJON (hvis aktuelt)

Hvis du ikke har mottatt refusjon ennå, må du først sjekke bankkontoen din på nytt. Ta så kontakt med kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen er offisielt publisert.

Ta deretter kontakt med banken din. Det er ofte noe behandlingstid før refusjon bokføres. Hvis du har gjort alt dette og du fortsatt ikke har mottatt refusjonen ennå, vennligst kontakt oss på info@ondemandbarbers.com .


SALGSVARER (hvis aktuelt)

Kun varer med ordinær pris kan refunderes, salgsvarer kan dessverre ikke refunderes.


UTVEKSLING (hvis aktuelt)

Vi erstatter kun varer hvis de er defekte eller skadet. Hvis du trenger å bytte den til samme vare, send oss en e-post på info@ondemandbarbers.com og send varen din til:

On Demand Barbers As

Griniveien 14, 0756 Oslo


FRAKT

For å returnere produktet, bør du sende produktet til:

On Demand Barbers As, Griniveien 14, 0756 Oslo.

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for å returnere varen din. Fraktkostnader refunderes ikke.

Hvis du mottar refusjon, vil kostnaden for returfrakt bli trukket fra refusjonen. Avhengig av hvor du bor, kan tiden det kan ta før bytteproduktet ditt når deg, variere.


KONTAKT OSS

Ser du ikke informasjonen du leter etter? Ta kontakt med oss med en spesiell forespørsel og fortell oss hvordan vi best kan imøtekomme deg. Vi ser frem til å hjelpe deg!